Marketing communicatie Manager

Ben jij opzoek naar (meer) verantwoordelijkheid in je werk? Krijg je energie van een baan waarin je op maatschappelijk niveau het verschil kan maken? 

 

Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wat kun jij verwachten?

Als Marketingcommunicatie manager speel je een belangrijke rol de leidende innovaties van mobiliteitsontwikkelaar Qarin voor reizigers voor wie OV niet vanzelfsprekend is, nationaal te versterken en internationaal uit te breiden. De Marketingcommunicatie manager is verantwoordelijk voor de positionering, profilering en presentatie van Qarin om die ambitie waar te maken. In nauwe samenwerking met het MT ontwikkel je het marketingplan en ben je verantwoordelijk voor uitvoering.

Wie zoeken wij?

De functie is veelzijdig met waarbij jij je aan de ene kant bezighoudt met de marketingcommunicatie van Qarin als bedrijf (B2B en B2G) en aan de andere werkt voor het merk haltetaxiRRReis (B2C).

Voor Qarin 

Je hebt je voelsprieten in de markt waarin Qarin opereert en hebt direct invloed op het beleid en wilt bouwen aan je eigen team. Je hebt een brede blik maar bent ook hands-on binnen de dynamische organisatie van Qarin. Je weet snel te schakelen als dat nodig is en je collega’s mee te nemen in de uitdagingen waar je voor staat. Je hebt de ervaring om Qarin te positioneren als thought-leader in de markt met alles wat daar voor nodig is.

Voor haltetaxiRRReis 

In opdracht van de provincie Gelderland voert Qarin per 3 april 2022 haltetaxiRRReis uit. Na de introductiecampagne wordt de komende jaren op basis van door jou te ontwikkelen marketingplannen het product verder in de markt gezet.

​Marketingdoelstellingen voor het komende jaar:

 • Identificeren van de potentiële haltetaxiRRReis klanten aan de hand van onderzoeken;

 • Het verhogen van de (spontane) naamsbekendheid van haltetaxiRRReis conform gewenste imago en merkidentiteit, zowel Gelderland-breed als lokaal;

 • Het verhogen van het gebruik van haltetaxiRRReis;

 • Het vergroten van de (online) vindbaarheid;

 • Marketingjaarplan voor 2023.

Je initieert marketingcommunicatie acties die in het marketingjaarplan zijn vastgelegd. Je bent hands-on en organiseert bijeenkomsten op locatie om meer te weten te komen van de reizigers en haltetaxiRRReis lokaal te promoten. Je neemt deel aan het marketingoverleg van “Ervaar het OV” en het marketingoverleg van OV-Oost.

Wat vragen wij? 

We zijn opzoek naar een collega die toe is aan de tweede of derde stap in zijn/haar carrière. Iemand die bijvoorbeeld al enkele jaren ervaring heeft opgedaan als propositiemarketeer of marketingcommunicatieadviseur. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift, creatief en beschikt over het vermogen om conceptueel te denken. Daarnaast ben je in staat het overzicht te behouden, heb je affiniteit met datavertaling naar concrete inzichten en ben je bovenal een fijne collega om mee samen te werken.

Wat zoeken wij verder?

 • Energie en enthousiasme;

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;

 • 16 tot 24 uur beschikbaarheid 

 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;

 • Kennis van de OV / mobiliteitsmarkt is een pre;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris variërend tussen de € 3.200,- en € 5.300,- afhankelijk van kennis en ervaring (o.b.v. 40 uur);

 • 8% vakantiegeld; 

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);

 • Een NS-Business Card voor woonwerkvervoer en zakelijk gebruik;

 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

 • Thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag;

 • Een laptop;

 • Een goede balans in werk en privé;

 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen die we vanuit een opleidingsbudget samen met je selecteren;

 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt;

Waarom werken voor Qarin?

Qarin is er voor alle mensen die graag willen reizen, maar voor wie de standaard mogelijkheden niet voldoen omdat ze mobiliteitsbeperkt zijn of in gebieden wonen waar openbaar vervoer niet vanzelfsprekend is.

Met slimme tailormade oplossingen gebouwd op het stabiele Qarin platform, zorgen wij dat iedereen gewoon van a naar b kan komen, ondanks de uitdagingen die het leven hen biedt.

Met jouw oplossingen draag je een steentje bij aan de reismogelijkheden en daarmee aan het meedoen aan de maatschappij voor meer dan 3,6 miljoen Nederlanders.

Over Qarin

Qarin is een jong, energiek bedrijf dat snel groeit. Wij maken proposities voor mensen met afstand tot regulier (openbaar) vervoer. Want wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Dit doen wij door voor overheden, OV-bedrijven en zelfstandige organisaties de hele customer journey van reizen van A tot Z te ontwerpen, te implementeren en uit te voeren. De backbone is ons IT-platform dat alle processen ondersteunt. We werken samen met callcenters, OV-bedrijven, taxibedrijven en deelmobiliteit aanbieders en maken gebruik van veel (openbare) data zoals routeplanners, MaaS-apps en indicatiedatabases om onze reizigers optimaal te kunnen ondersteunen. Naast het technische en operationele deel verzorgen wij voor de diensten de marketing en communicatie om reizigers op de hoogte te brengen van de alternatieven die ze hebben.

Enthousiast over de functie?

Ben jij de Marketingcommunicatie Lead is die ons team komt versterken? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet door te mailen naar ppietersen@qarin.nl. Vragen over de functie? Je kan jouw vragen mailen naar Paul Pietersen, ppietersen@qarin.nl