Image by Charles Forerunner

Over Ons

Mobiliteit is een Recht en Mag Geen Obstakel Zijn.

Wij Zijn Qarin

Qarin wil reizigers en opdrachtgevers helpen om de best mogelijke mobiliteitsoplossingen te kunnen bieden.

Wij geloven in een maatschappij die voor iedereen toegankelijk en bereikbaar is.
Iedereen moet de mogelijkheid hebben om publieke diensten te kunnen gebruiken en niet afhankelijk te zijn van welke beperking dan ook.

 
Door integratie en optimalisatie van OV en doelgroepen vervoer en dit te combineren met gedeelde en vraag-gestuurde oplossingen, is Qarin in staat lege ritkilometers te elimineren, energieconsumptie per reiziger te verlagen en de opbrengst en efficiency per aangeboden stoel te verbeteren.

5BCB6FCF-FF62-4B63-90B7-306146412935.web

Ontmoet Ons Team

De Gezichten Achter Onze Missie

Wij zijn gepassioneerd om mobiliteitsoplossingen te maken voor iedereen

Jouw Ervaring. Onze Missie.

We zorgen voor jouw reis

We denken dat we door een persoonlijke mobiliteitsdienst, het leven van mensen met een mobiliteitsbeperking makkelijker en onafhankelijker kunnen maken zodat zij soepeler mee kunnen draaien in de maatschappij.

Wij zorgen voor uw en onze reizigers

Reizigers die gebruik maken van onze Qarin dienstverlening ontvangen de best mogelijk service. Ons platform stelt reizigers in staat informatie in te winnen, de reis te boeken, deze te betalen en te reizen. Dit alles op één plek. Deze unieke en op maat gemaakte dienstverlening, gecombineerd met een persoonlijke service, zorgt voor een comfortabele en vertrouwde reis bij het gebruik van het openbaar vervoer.

We zorgen voor onze opdrachtgevers en hun uitdagingen

Voor de partijen met wie wij samenwerken, zorgen we voor management-informatie en dashboards. Zo kunnen eigen processen, medewerkers en kwaliteit van dienstverlening gestuurd worden. Op elk gewenst moment en van elk onderdeel van de reis van de klant.

 

We geven om mobiliteit

We zorgen ervoor dat onze technologie voorop blijft lopen. Wij zijn in staat om op maat gemaakte en volledig op service gerichte oplossingen te bouwen, van deur tot deur, met alle mobiliteitsaanbieders die hun diensten kunnen aanbieden. 

Alle aanbieders van mobiliteitsdiensten zijn bij ons op het Qarin platform welkom. Wij hebben de beschikking over bus, trein, taxi, vraag-gestuurde oplossingen en fiets- en auto-deeloplossingen.  

Op ons platform kan de reiziger boeken, plannen en betalen voor de mobiliteitsdiensten zodat elke stap van de reis geregeld en georganiseerd is. Zonder problemen, zonder zorgen.

We zorgen voor onze planeet

Door integratie en optimalisatie van het openbaar vervoer zijn we in staat om brandstofverbruik per stoel te verlagen en veel efficiënter om te gaan met de beschikbare capaciteit.