Senior Product Owner 

Ben je op zoek naar een uitdaging vormgeven aan een platform voor inclusieve mobiliteit? Krijg je energie van een baan waarin je op maatschappelijk niveau het verschil kan maken?

Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wat kun jij verwachten?

Als Senior Product owner sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en de IT, tussen de gebruikers en de IT-specialisten. Je bent in staat breed te kijken en de IT-strategie om te vertalen in oplossingsrichtingen voor reizigers, klantadviseurs, regisseurs en opdrachtgevers. Je toetst de haalbaarheid van verschillende oplossingen. Je weet alles of wilt alles weten van reisplanners, MaaS-platforms en app’s en hoe reizigers deze het beste kunnen gebruiken. Je stelt requirements op en prioriteert deze in nauwe samenwerking met de business.

 

Op basis van deze informatie ben je in staat om heldere documenten te schrijven, bijvoorbeeld vooronderzoeken, use cases, user story’s, impactanalyses, business cases, proces modelleringen, verbetervoorstellen of functionele ontwerpen. Je vindt het uitdagend mee te bouwen aan het mobiliteitsplatform van de toekomst.

Wie zoeken wij?

Je bent iemand met een brede interesse en de eerst aangewezene die wordt benaderd voor IT-gerelateerde zaken binnen Qarin, zowel intern als extern. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de IT-platformen van Qarin en doet, in samenspraak met een solution architect, voorstellen systemen aan te passen of te vervangen zodat het bedrijf snel kan blijven groeien (scalable). Je bouwt mee aan een nieuw intern development team en stuurt externe partijen aan bij de ontwikkeling van onze software.  

 

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in onze projecten. Je bent een ware professional en kan Qarin vertegenwoordigen op IT-gebied.

 

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de reiziger en voor de medewerker centraal staan. Je toont initiatief, hebt organisatiesensitiviteit en bent analytisch. Je hebt ervaring met het maken van impactanalyses, modelleren van processen en informatiestromen. Wij spreken graag Product Owners met meerdere jaren ervaring.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterke ICT-component;

 • Kennis van en ervaring met het in kaart brengen, analyseren en beschrijven van requirements;

 • Kennis van en ervaring met Agile werken;

 • Kennis en ervaring de hectiek van het bedrijf om te zetten in een geode sprintplanning en begeleiding;

 • Kennis van en ervaring in App-development, API-development, Databases en Security;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris variërend tussen de € 3.800,- en € 6.250,- afhankelijk van kennis en ervaring (o.b.v. 40 uur);

 • 8% vakantiegeld; 

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);

 • Een goede balans in werk en privé;

 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;

 • Thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag;

 • Een goede reiskostenregeling;

 • Een laptop;

 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen die we vanuit een opleidingsbudget samen met je selecteren;

 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt;

Waarom werken voor Qarin?

Qarin is er voor alle mensen die graag willen reizen, maar voor wie de standaard mogelijkheden niet voldoen omdat ze mobiliteitsbeperkt zijn of in gebieden wonen waar openbaar vervoer niet vanzelfsprekend is.

Met slimme tailormade oplossingen gebouwd op het stabiele Qarin platform, zorgen wij dat iedereen gewoon van a naar b kan komen, ondanks de uitdagingen die het leven hen biedt.

Met jouw oplossingen draag je een steentje bij aan de reismogelijkheden en daarmee aan het meedoen aan de maatschappij voor meer dan 3,6 miljoen Nederlanders.

Over Qarin

Qarin is een jong, energiek bedrijf dat snel groeit. Wij maken proposities voor mensen met afstand tot regulier (openbaar) vervoer. Want wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Dit doen wij door voor overheden, OV-bedrijven en zelfstandige organisaties de hele customer journey van reizen van A tot Z te ontwerpen, te implementeren en uit te voeren. De backbone is ons IT-platform dat alle processen ondersteunt. We werken samen met callcenters, OV-bedrijven, taxibedrijven en deelmobiliteit aanbieders en maken gebruik van veel (openbare) data zoals routeplanners, MaaS-apps en indicatiedatabases om onze reizigers optimaal te kunnen ondersteunen. Naast het technische en operationele deel verzorgen wij voor de diensten de marketing en communicatie om reizigers op de hoogte te brengen van de alternatieven die ze hebben.

Enthousiast over de functie?

Ben jij de Marketingcommunicatie Lead is die ons team komt versterken? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet door te mailen naar ppietersen@qarin.nl. Vragen over de functie? Je kan jouw vragen mailen naar Paul Pietersen, ppietersen@qarin.nl