Parttime reisassistent

Wil je mensen met een fysieke beperking helpen met een zorgeloze reis en ben je flexibel beschikbaar?

 

Start als parttime reisassistent!

Wat ga je doen?

Het is helaas niet voor iedereen even gemakkelijk om zomaar met de trein te reizen. Mensen met een fysieke beperking hebben net wat extra hulp nodig om de trein in te komen en jij kan hierbij helpen!

 

Als parttime reisassistent ga jij er namelijk voor zorgen dat iedereen wél even gemakkelijk met de trein kan reizen. Dat is een dankbare taak omdat je mensen direct kan helpen aan een zorgeloze reis.

We zoeken mensen in Twente die vanaf januari 2022 kunnen starten op diensten van 4 uur, dit kan ook in de avond en/of het weekend zijn. Daarbij ben je voor minimaal 16 uur beschikbaar per week.

 

Je bent beschikbaar voor een e-learning en een praktijktraining van twee uur op een station. Hierin leer jij hoe je mensen in de trein kan helpen met de verschillende bruggen die aanwezig zijn op de stations. De datum voor deze training volgt nog.

We zoeken iemand die

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau heeft;

  • Gastvrij en representatief is;

  • Flexibel en voor minimaal 16 uur per week beschikbaar is;

  • Als je beschikbaar bent in de avond en weekend is dat een sterke pré!

We bieden jou

  • Een mooi bruto uurloon;

  • Je kan mensen helpen;

  • Tijdens je shift te werken aan studie!

  • Een flexibele baan die goed te combineren is met een studie of ander werk;

Goed om te weten is dat je geen reiskostenvergoeding krijgt om naar het station te komen

We zoeken mensen die de volgende stations in Twente kunnen bedienen:

Almelo - Enschede  -  Hengelo  -  Holten  -  Rijssen 

Deze stations bedien je per trein, dus je kunt het best woonachtig zijn in één van deze plaatsen. Je reist dus (uiteraard op onze kosten) per trein tussen deze stations om de assistenties uit te voeren. We hebben diensten van 6.30 - 10.30 uur en van 15.00 - 19.00 uur van maandag t/m vrijdag

Wat NS Reisassistentie precies inhoudt lees je hier:

https://www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-een-functiebeperking/hulp-onderweg.html , hier vind je ook de volledige lijst van stations met Reisassistentie.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!